Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Καυλωμένος Τράγος - Καλοκαιρινός Καύσων

Στην εξοχή

Σκύλα!
Καταμεσήμερο, καυτό καλοκαίρι, η φύση όλη μπαϊλντισμένη, κι εσύ ξαπλωμένη κάτω απ' την σκιά του πλατανιού.
Η γη διψά για λίγες σταγόνες νερό, κι η σάρκα σου για άνομη ηδονή.
Ξαναμμένη, ακόλαστη, κυλιέσαι πρόστυχα στο χώμα με το ερεθισμένο αρσενικό.
Σάρκα με σάρκα, καύλα με καύλα, ο ιδρώτας της άνομης ηδονής κυλά στο καυτό κορμί σου.
Τα φιλιά σου, η γλώσσα σου, ρουφούν το σερνικό, τα μπούτια σου αχόρταγα τον τραβάνε, τα νύχια σου γδέρνουν την ηλιοκαμμένη πλάτη του.
Τα βογγητά σου χρωματίζουν την συναυλία των τζιτζικιών.
Σαν ξαναμμένη φοράδα. Τα πισινά σου τρίβονται ερεθισμένα στα αγριόχορτα, τα δυνατά σου μπούτια σφίγγουν τον καυλωμένο τράγο, η σάρκα σου συσπάται, τα βογγητά σου τρελαίνουν τα τζιτζίκια.
Σκύλα, φοράδα ξαναμμένη, γυναικάρα και θεά!
Χύνω, χύνω, χύνω!!!

Στην πόλη

Σκύλα!
Σε κοιτάζω με την στενή σου φούστα, όχι πολύ κοντή, μόλις πάνω από το γόνατο, στενή, να δείχνει την γραμμή σου, τα δυνατά μεριά σου, τα χυμώδη κωλομέρια και το στενό σου μαύρο στρινγκ.
Σε κοιτάζω, σέξυ και περήφανη, να πατάς κάτω και να τρέμει η γη.
Η γόβα στιλέτο τρυπά επώδυνα την καυτή πλάκα του πεζοδρομίου.
Τα πόδια και οι γάμπες σου σαν τόξα τεντωμένα, τα δυνατά, χυμώδη σου μεριά, τα καυλωμένα κωλομέρια, σαν να μάχονται να σκίσουν την φούστα, να εκραγούν στην καύλα.
Γυναίκα! Γυναικάρα!

Σε κοιτάζω και καίγομαι, καίγομαι, καυλώνω.
Σέξυ γυναικάρα, σκύλα, κατακαλόκαιρο μες στον καύσωνα, αναμμένη, ιδρωμένη, με την καύλα στο βλέμμα σου, μπαίνεις στο σπίτι, κι εγώ από πίσω σου, στο ασανσέρ.
Μου ρίχνεις ένα βλέμμα πρόστυχο. Θέλω να σε φάω.
Πατώ το STOP χωρίς να πω λέξη, σε αρπάζω και σε στριμώχνω στον τοίχο. Κολλάω πίσω σου και τρίβομαι στα καπούλια σου. Σφίγγω με τα μπράτσα μου δυνατά τα στήθια, τα μπούτια σου, το πράμα σου, και ρουφάω τον ιδρώτα σου, γλύφω και δαγκώνω τον λαιμό σου.
Σου κρατώ το κεφάλι δυνατά απ' τα μαλλιά και σού κολλάω το πρόσωπο στον καθρέφτη, να βλέπεις τους σπασμούς της καύλας σου, τα χνώτα απ' τα βογκητά σου να θολώνουν τον καθρέφτη. Κι ανοίγω τα μεριά σου και σπρώχνω σκληρός, καυτός στα κωλομέρια σου, σε σκίζω και σπρώχνω και χώνω μέσα σου βαθειά το σκληρό, καυτό, τεράστιο καυλί μου, μια καύλα είμαι ολόκληρος, και σε γαμάω άγρια σαν νταβραντισμένος τράγος, βαθειά, μέσα σου χώνομαι βαθειά, και καίγομαι, και λιώνω, με ρουφάει, με λιώνει και με καταπίνει και με καίει η καυτή σου σάρκα και χάνομαι, και γινόμαστε ένα, καιγόμαστε, τρανταζόμαστε απ' τους σπασμούς της καύλας, καύλα ασυγκράτητη, ώσπου να εκραγεί το σύμπαν, να εκραγούν και να χαθούν τα πάντα μες στους γιγάντιους σπασμούς του οργασμού.
Χύνω, χύνω, χύνω!!!


Μίχος: Αποδέχομαι την πρόκληση του καυλοπυρέσοντος αφηγητή που θα έλεγε κι ο Εμπειρίκος... Μέχρι να να χύσω την κρίση μου, ρίξτε μια ματιά στο Μέγα Ανατολικό, πάρτε κι ένα λεξικό, γιατί μάλλον τα ελληνικά σας είναι πασοκικά, χωρίς να σας το καταλογίζω, εννοείται...

Πετεφρής: προσυπογράφω την σύσταση του Μίχου, αλλά, συγγνώμη που δεν αντέχω την υπέρβαση: καυλωμένε τράγε, μήπως είναι καλύτερα να γαμείτε αντί να γράφετε;

Τελική του Μίχου: Στην παγκόσμια βιομηχανία της μαλακίας κείμενα σαν αυτά μας φιλοδωρούν σε κάθε τσοντομάγαζο. Μάλιστα έχω δει και ένα μπλογκ εδώ στο χωριό μας σχετικό. Για να πω την αλήθεια σκέφτηκα κάποτε να γράψω για μια αιμομιξία σε κανένα του τύπου σχέσεις κ.λ.π. για να σπάσω επισκεψιμότητες... Τα κείμενα αυτά είναι τριών κατηγοριών. Τα καλύτερα επιθυμούν να φορτίσουν ερωτικά τη γλώσσα, οπότε τα απολαμβάνουμε για την απελευθερωτική τους ευγλωττία. Εκεί ο Εμπειρίκος. Τα δεύτερα έχουν σκοπό να προσφέρουν έναν αυνανισμό στον γράφοντα... Υπήρξαμε μεγάλοι αυνανιστές και το δοκιμάσαμε. Τα τρίτα έχουν σκοπό να υπήρετήσουν τον αυνανισμό του αναγνώστη. Σ' αυτά ο συγγραφέας καθώς τα διεκπεραιώνει μένει με ένα δυσάρεστο συναίσθημα χασάπικου... Διαλέξτε που ανήκει το δικό σας... Από τη φτωχή μου πείρα πάντως σας εύχομαι τη φαντασίωση του μέγα τράγου, αλλά ποτέ το άγγιγμά της... για να μην καταντήσετε να ξερνάτε τα συκώτια σας πιασμένος από κανένα δέντρο στο πεζοδρόμιο κάποιο ξημέρωμα μετά το τέλος κάποιας παρτούζας... με το συμπάθειο...

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαματε γιατι χανομαστε?

Mantalena Parianos είπε...

Γιατί νομίζω ότι το πόσο ευφάνταστα ή όχι γαμεί κάποιος, αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο που γράφει;

Χμ. Χμ. Και χμ.

kabamaru είπε...

"γιατί μάλλον τα ελληνικά σας είναι πασοκικά, χωρίς να σας το καταλογίζω, εννοείται..."

Giati kurie mixo? H deksia milaei kalitera?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως καλό είναι να μην ξέρει η δεξιά σας τι ποιεί η αριστερά σας...κε η κα Καμπαμάρου...
Σε πολύ ασπρόμαυρο κόσμο ζείτε. Ελάτε να σας δώσω μια σνίφα ουράνιο τόξο...:)

Δεν καταλαβαίνετε ότι επιβεβαιώσατε τα λεγόμενά μου; Μόνο ο Τσοχατζόπουλος θα σχολίαζε έτσι.

Αν έχετε κάτι πιο ευφυές ξαναελάτε.

Μιχος (πουλος)

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Η δεξιά, Καβαμάρωνα, δεν μιλάει "καλύτερα" (τι θα ειπεί εξάλλου "καλύτερα"..) , μιλάει διαφορετικά. Εάν ο Τράγων έγραφε "δεξιά", θα είχαμε "τον φουντωμένο ανδρισμό" διεισδύοντα πάνω στον "ατίθασο μυρωδάτο θάμνο" της "πρόστυχης που τα κάνει όλα" λεγάμενης.Αριστερό trash σκηνοθετεί ο Waters, δεξιό trash o Ομηρος Ευστρατιάδης.Πασοκιά είναι η δηθενιά,δεξιάντζα είναι η ασφαλής μετωνυμία, με στερεότυπα που προέρχονται στο βάθος από εκθέσεις γιά εισαγωγικές.Πασοκιά και δεξηίς, είναι μέθοδοι προσέγγισης και σοβαροί λογοτεχνικοί όροι, ακόμη κι άν δεν τους έχετε δει γραμμένους, όπως ο όρος "βοναπαρτισμός" και "νεπωτισμός" από καιρό δεν έχουν σχέση με τους εμπνευστές τους και τους πρώτους διδάξαντες. Είναι ένα άρωμα αυτά: το σέξ στον αριστερών καταβολών λόγο, είναι αποδεκτό μόνον όταν ένα κτήνος αφεντικό ρημάζει ζτονμπούτζο μιά κορδελιάστρα,ή μιά χωριατοπούλα που πνίγεται στις συμβάσεις του περίγυρου. Τα αριστερά ζευγάρια "ενώνονται", "σμίγουν" και μετά ο φακός δείχνει δέντρα, ή το χέρι της κυρίας που τραβάει χόρτα από το έδαφος.Το δεξί και το αριστερό υπάρχουν παντού. Οταν "παίζει το τρανζίστορ τ΄αμερικάνικα"και ο τύπος γυρνάει με το μπουφάν στους ώμους,έίναι πρόδηλο πως πρόκειται γιά αστυφύλακα σε ρεπό. Απεναντίας, "το βεσπάκι το κορίτσι μου κι εγω" αφορά έναν υποστηρικτή της "αλλαγής" στα νιάτα του.

Γιώργος Μίχος είπε...

Σου λείπουν είκοσι χρόνια Πετεφρίκο... Τώρα το βεσπάκι το ανακαλούν κάτι μετανάστες από δυτικά στα βόρεια της Αττικής μετά το πέμπτο ουίσκυ... Και η επίκληση του βεσπακίου ήταν πάντα η στιγμή πριν μπει το χέρι βαθιά στο μέλι.Αυτό το γαμημένο το βεσπάκι ισοσκέλισε και ξεπέρασε τη νίκη στον Εμφύλιο των άλλων... Τέτοιο βραχυκύκλωμα μέσα μας πριν το αφοδεύσουμε δεν γίνεται να το μελετήσουμε...

Fight Back είπε...

@mantalena αυτο ισχυει και αντιστροφα? γιατι μιας και γραφω συμπαθητικα σκεφτομαι μηπως ηρθε η ωρα να αρχισω να γαμαω κιολας

@κυριοι αν καταλαβα καλα το υποδειγμα της καρατζαφερικης γραφης θα ηταν κατι τετοιο? :
"καημένε Πάρη
δεν τον ήθελε το ζάρι
πίνει ως το τέλος το πικρό του το καμπάρι
ποτίζει δάκρυα του χαλιού του το χορτάρι
παίζει μονότερμα τον πόνο και σκοράρει"

kabamaru είπε...

Kurie mixo katalogiste moy ta panta. Peite me opws thelete....akoma kai vlaka i pio epiikos atomo me emfani elipsi humor alla sas parakalw parte pisw to xaraktirismo tsoxatzopoulos.
:)

Sas euxaristw
Me ektimisi, KURIOS kabamarwn.

@kyrie petefri euxaristw gia tis dieukriniseis. Pragmatika den iksera ti xrisi tou orou pasokiko leksilogio stin logotexnia ktl!

kabamaru είπε...

entometaksi kurie kaulwmene trage ama o skopos sas itan na erethisete ton anagnwsti tote distixws de to petixate. Isws eprepe to keimeno na sinodeutei kai me optikoakoustiko uliko.

Ανώνυμος είπε...

μην ακουτε τι λεει. ο καβαμαρων ειναι κρυφοπασοκος

@ είπε...

Ξέρετε πως ήταν γνωστός στο Μόναχο ο κος Τσοχατζόπουλος; Το έχω ακούσει από μετανάστες...
Τον θυμήθηκα συμπτωματικά. Αυτοί οι γυμνοσάλιαγκοι εμφανίζονται κάθε εκλογές.
Τους δώσαμε την ευκαιρία να φάνε τα "δεδουλευμένα", αλλά ο κώλος τους θέλει έδρανο...

Οκ οκ το παίρνω πίσω...είναι της εσχάτης πασοκιάς το άτομο...:)

angeliki marinou είπε...

Sorry to spoil the fun, αλλά οι αστεϊσμοί και τα πνευματώδη περί πασοκιάς και δεξιάς δε νομιμοποιούν και την αγένεια προς τον kabamaru. Κύριε Μίχο.

Eκτός αν αποφασίσαμε να μετατρέψουμε το critical error σε Fear Factor, ήτοι leave comments at your own risk.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως με τα χρόνια φυραίνω...

Εννοώ ότι παίρνω πίσω το χαρακτηρισμό περί Τσοχατζόπουλου γιατί (ο Τσοχατζόπουλος) είναι της εσχάτης...κι όχι βέβαια ο γελαστός Καμπαμάρου που εκτιμώ ως συνομιλητή ακόμα κι αν αποπίσω κρυβόταν ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος...:)

Συμφωνώ ότι η προηγούμρνη καταχώριση διαβάζεται λίγο φάλτσα, σαν να αφορά δηλαδή τον Καμπαμάρου...και ο κέρβερος Ρέντον σωστά το επισήμανε...Της έχω δώσει και θάρρητα... πάλι καλά που δεν με χαστούκισε...

Παίζουμε ενίοτε γιατί η αγάπη προς τον απέναντι είναι δεδομένη και γαιτί το συγγνώμη είναι διαρκώς στο τσεπάκι μας... Φτάνει και κάμιά παρανάγνωση να το επαναλάβουμε και να το επιβεβαιώσουμε.

Υπόσχομαι να καταθέσω σε εύθετο χρόνο και σε προσωπικό τόπο, κάθετα συναγωνιστές, μέρικούς ορισμούς για τα πασοκικά ελληνικά, την πασοκική αισθητική και τη συμπεριφορά του εν αδίκω ευρισκομένου πασόκου....:)

Μίχος

JustAnotherGoneOff είπε...

Εμ βέβαια, με αριστεροσκυλούδες τύπου Μανταλένα Πα(πα)ριανός που είναι αφεντικό στο φιλολογικό σας μπουρδέλο, τι σχόλια και κείμενα περιμένατε στο τσαρδί σας;

Μήπως να χαμηλώνατε λίγο τη μύτη σας κύριοι Μίχο και Πετεφρή στο επίπεδο ενός πατσατζίδικου και όχι στα Ηλύσια Πεδία της φιλολογικής αποχαύνωσης όπου βρίσκεστε;

Μήπως να σας στείλω κείμενο και να κάνει σταυροφορία ο μανταλενοτυπάς επηρεάζοντας την κρίση σας εναντίον μου; (Αυτό ήταν μια ερώτηση κρίσεως προς τον κύριο Μίχο - ξέρει αυτός τι εννοώ ελπίζω, κι εξαιτίας σου ηλίθιε μαλάκα δεν ξαναγράφω "λογοτεχνικά" στο μπλογκ μου)

Στο πατσατζίδικο μπορείς να φέρεις τον άλλο, τον σούπερ μαλάκα, σε θέση να σκεφτεί ότι "ουπς, μαλακία είπα, καλά τα λένε τα γερόντια" αλλά στα σαλόνια, όπου πετάτε με κομψευόμενο κολωνακιώτικο τρόπο, τα γαμάτε όλα.

Η ελληνική λογοτεχνία δεν κινδυνεύει από το μπλογκ σας, οπότε κόψτε κατιτίς.

Μήπως να χαμηλώνατε λίγο τις αλλήθωρες κουρτοβίτικες τσιρίδες; Ο Κούρτοβικ τουλάχιστον είναι επιτυχημένα αλλήθωρος. Εσείς είστε σκέτοι αλλήθωροι όταν παλεύετε να γίνετε ακριβοδίκαιοι.

Φιλικά, μα πολύ φιλικά
JustAnotherGoneOff, ο σαμποτέρ σας.

(διπλή η υπογραφή για να μην τσιρίζει ο μανταλενούλης)

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Έχω μείνει εμβρόντητος!ως γερόντιο που αλληθωρίζει χειρότερα κι από τον Κούρτοβικ, ως χρήστης "κολωνακιώτικου κομψευόμενου τρόπου", ως κάτοικος Ηλυσίων πεδίων όπου ενασκείται φιλολογική αποχαύνωση,αλλά και ως ορκισμένος φίλος των πατσατζίδικων, ακούω από τον Τζαστανάδα ότι έχει διάφορες διαφορές, παλιές, με τον Μίχο, και ότι εάν στείλει κείμενό του, υπάρχει περίπτωση να με επηρεάσει η Mantalena Parianos και να τον θάπσω.
Κι όλα αυτά, "φιλικά, πολύ φιλικά".
Δεν ξέρω κανέναν σας.Προσωπικά, εννοώ. Εκτός κι άν με κάποιον ή κάποια γνωριζόμαστε, αλλά δεν έχουν γίνει "αποκαλυπτήρια".
Πάω να γεράσω με την ησυχία μου.Αποσύρομαι από το Critical Error. Όσο κράτησε, καλά ήταν.Πρέπει να έχω κάνει κάτι πολύ χοντρό και άδέξιο, γιά να δέχομαι τέτοιο λούσιμο, και μάλιστα, να το θεωρώ και αναίτιο.

numb είπε...

Προτείνω να γίνει admin σ' αυτό το μπλογκ και ο justanothergoneooff, για να λυθεί το όποιο πρόβλημα (που δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι).

Εδώ συνυπάρχουν στην ίδια χώρα ο Κόης με τον Φούρλα, δε θα μπορούσαν να συνυπάρξουν σε ένα ιστολόγιο η Μανταλένα με τον Τελεολογικό;

Fight Back είπε...

r.i.p critical error

kabamaru είπε...

oups xtipisan oi mpatsoi tou diadiktiou tipou La puta...kairos na kriftoume sto katafigio!
mprr!!!!
Ti provlimata kouvalaei o kosmos re pousti mou!
kai anarwtiemai o xazos: giati opoio kolima tou lapouta me tin mantalena na odigei to critical error se adieksodo?

Auto to blogging exei polu gelio. Einai eforos topos gia ksekatiniasmata pou toso latreuw!

Fight Back είπε...

καβαμαρων εχεις μια κακη συνηθεια να μπλεκεις τις αφορμες με τους πραγματικους λογους

Κολοκύθι είπε...

Κύριε Πετέφρη δε σας μεταθέσανε ακόμα στη παραμεθόριο, καθίστε εκεί που κάθεστε.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που θέλω να μάθω είναι το όνομα του δαίμονα που σε έκανε τρολ Λαπούτα... Κουλάρισε μικρέ... η πανσέληνος είναι... και η δυσφορία σου για το κακό στον τόπο... Έτσι έκανες και στη μαμά σου όταν σε ενοχλούσαν τα κακά που είχαν μείνει στο βρακάκι σου;
Δεν ξέρω τι εννοείς και δεν εννοώ τι εννοείς, αλλά αν θέλεις εγώ τα έκανα όλα κι άλλα πολλά...
Μην συνεχίσεις μαζί μου εκτός κι αν είναι να μου εξηγήσεις ντεκλαρέ και ήρεμα τι σίφουνας δέρνει το κεφάλι σου...
Είμαι καλός στο νταβατζιλίκι και το μόνο που θα είχες να κερδίσεις από μένα είναι να με ανεβάσεις λίγο ακόμα στην επισκεψιμότητα...καλό το κυκλωματάκι που νταλαβερίζεσαι...
Τα κείμενα με τις κρίσεις μου δυστυχώς για σένα είναι εδώ και με λίγα κλικάκια θα κριθούμε και εγώ κι εσύ...Μπάι δε γουέι, το μόνο που με συνδέει με τον Κουρτοβίκη είναι η απέχθειά μας για το Σαμαράκη και το μόνο που συνδέει εσένα με τη λογοτεχνία είναι ο καθρέφτης σου...
Δεν είναι και άσχημα... Κάτσε στα κυβικά σου μωρό μου γιατί φιλάω άσχημα και είμαι ο ποιητής γουρούνι, αν έχεις ακουστά... Στο μπουρδελομπλόγκ μου την τελευταία πουτάνα τη λέγανε Αμάντα... δεν έχω κανένα πρόβλημα να τη διαδεχτείς εσύ...:)
Αυτά που γράφεις φύλαξέ τα για καμιά περσόνα μπόσικου δημοσιογράφου... Γιατί έχω καιρό να καυγαδίσω και δεν θέλω να δω όχι την περσόνα σου αλλά αυτό που πληκτρολογεί αποπίσω να πληγώνεται στα φυλοκάρδια του... Έτσι μωρό μου; Νάνι τώρα...νάνι...
Δεν είσαι ο πρώτος κλασμένος από γκόμενα, γιατί μάλλον αυτό καταλαβαίνω...

Μίχος

JustAnotherGoneOff είπε...

Δύο λεξούλες μονάχα έχω να πω, λέτε και δεν θα μάθαινα ποτέ το βρώμικο παιχνίδι σας:

ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ!

(ο νοών νοείτω)

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ λεβεντομαλάκας...Σου ζήτησα ανοιχτά να μου πεις που στηρίζεσαι και λες μαλακίες και χοντράδες για μένα... Τι νομίζεις βρε μαλακοκαύλη ότι κάθε πρωί σηκώνομαι και πιάνω τα τηλέφωνα και τα μέιλ για να συνομωτήσω... Η νομίζεις ότι η ζωή μου τη μόνη κοινωνικότητα που γνωρίζει είναι η διαδικτυακή;
Επειδή είναι πολύ διδακτικό και για άλλα ψωνάκια θα σου αποκαλύψω λοιπόν ότι με τον Πετεφρή δεν έχουμε μιλήσει ποτέ στο τηλέφωνο και δεν έχουμε ανταλλάξει αλληλογραφία...Επικοινωνούμε δημόσια μόνο από εδώ, και για να διατηρήσουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε ανεξάρτητα τα γραφόμενα.
Με τη Μανταλένα έχουμε ανταλλάξει απόψεις πριν κάμποσο καιρό σε δύο σχόλια. Όσο για τη Ρέντον την έχω δει μια φορά έχουμε τηλεφωνηθεί τρεις και έχουμε ανταλλάξει μέιλ μόνο για πρακτικά θέματα...
Το έχω πει αρκετές φορές, ότι τα ιστολόγια μας δίνουν περιωπή επωνυμότητας... πράγμα που σημαίνει ότι εκτιθέμεθα εις σμικρόν όσο και ένας επώνυμος στις γνώμες και τα σχόλια τρίτων. Αυτό προϋποθέτει δύο πράγματα: Σθένος στην αρνητική κριτική και σθένος να μην υποχωρούμε σε παρανοϊκά συμπεράσματα από ενδείξεις... Αυτό αποτελεί μια καλή εκπαίδευση για πρώην παθητικούς καταναλωτές της κάθε παπαριάς που μας σέρβιραν οι δημοσιογράφοι χωρίς αντίλογο.
Αυτό το αεράκι φυσάει στα μπλογκ και όπως φαίνεται κάποιοι δεν το αντέχουν... Για μένα δεν φτάνει η μαλακιούλα που έγραψες... Δεν με ενδιαφέρει τι κραυγές σου βγάζει ο ευνουχισμός σου... απαιτώ συγγνώμη, αλλιώς είσαι κατάπτυστος και λίγος... Μιλας και για βρώμικα παιχνίδια... στη μαμά σου μιλάς που καθαρίζει φρέσκα φασολάκια στη δροσερήν αυλόπορτα... ξέρεις πόσους σαν κι εσένα έχουμε φάει στη μάπα ως τώρα...:)

Μίχος

angeliki marinou είπε...

Αντε ρε Τζάγκε μάγκα, πάλι τα κατάφερες να σε πάρουν σοβαρά.

Οσο για την τύχη και την μετέπειτα πορεία του κρίτικαλ έρρορ, την άλλη εβδομάδα, μέρα όποια μπορώ, (σόρυ παιδιά αλλά πραγματικά κωλύομαι) θα ανεβάσω ποστ προς συζήτηση. Για όποιον ενδιαφέρεται.

Mantalena Parianos είπε...

Για να έχει φρουμάξει έτσι ο κατσαριδοτζάγκω, δεν μπορεί... κάτι ΚΑΛΟ θα γίνεται στο Critical Error, Ρέντον!



:]