Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Ανακοίνωση

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, λόγω ειδικών συνθηκών, να ανακοινώσω επίσημα αυτό που θα χετε ήδη παρατηρήσει από καιρό: η Mantalena Parianos είναι κι αυτή στο συντονισμό.

Χαράς ευαγγέλια για μένα πρώτα απ΄όλα, που βρήκα την αθώα Μανταλένα να με αλαφρύνει από το βάρος του μπλιαχ ρόλου της αποκλειστικής συντονίστριας. Πόσο μάλλον που είναι ένα από τα πιο αξιόλογα άτομα, μπλόγκερς και μη, που έχω γνωρίσει, πολύπλευρο, ισορροπημένο, καλοπροαίρετο και με ηρεμιστική επίδραση στους αγχώδεις.

Χαράς ευαγγέλια επίσης για το μπλογκ που αποκτά πλέον άλλη γκλαμουριά (τα περί δημοτικότητας της Μανταλένας εξαντλήθηκαν στην προπροηγούμενη υποβολή και θα παρακαλούσα θερμά να μην υπάρξουν εδώ συζητήσεις άσχετες με το χαρούμενο κλίμα), άλλο βάρος και γίνεται ομαδική υπόθεση, με την αγάπη και τη φροντίδα ενός ολοένα αυξανόμενου αριθμού ατόμων.

Μανταλενάκι σε ευχαριστώ, καλώς ήρθες και επίσημα, και καλή μας συνέχεια.

H αποψη του Φαιτ Μπακ: Βρηκα πολύ πρωτότυπη την ιδέα για το κειμενο σου. Επαναφορά του μοτίβου της ανακοίνωσης, που ήταν πολύ διαδεδομένη στις αρχες του 18ου αιώνα και μου θυμισε ποιήματα του Αλεξαντερ Ποουπ.Πολυ συγκινητικο στο φινάλε, με το υποκοριστικό μανταλενάκι να το κανει πιο συναισθηματικό και προσωπικό. Στα μειον του, το ρεφερενς σε προηγουμενη υποβολή, που θα μπορούσε να απουσιάζει. Συνέχισε ρεντον, βρήκα αρκετά θετικά στοιχεία.

8 σχόλια:

Fight Back είπε...

Η αποψη του Φαιτ Μπακ: Βρηκα πολύ πρωτότυπη την ιδέα για το κειμενο σου. Επαναφορά του μοτίβου της ανακοίνωσης, που ήταν πολύ διαδεδομένη στις αρχες του 18ου αιώνα και μου θυμισε ποιήματα του Αλεξαντερ Ποουπ.

Πολυ συγκινητικο στο φινάλε, με το υποκοριστικό μανταλενάκι να το κανει πιο συναισθηματικό και προσωπικό.

Στα μειον του, το ρεφερενς σε προηγουμενη υποβολή, που θα μπορούσε να απουσιάζει. Συνέχισε ρεντον, βρήκα αρκετά θετικά στοιχεία.

Mantalena Parianos είπε...

Η Mantalena είναι "άτομο ισορροπημένο, καλοπροαίρετο και με ηρεμιστική επίδραση στους αγχώδεις" ?

Renton, τι πίνεις εκεί κάτω στα μπουντρούμια;

:)


Στα περί των λογοτεχνικών αρετών του post σου, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και μετά τη γνώμη σου για το άτομό μου, θα προσθέσω ακόμη ένα λόγο στο ότι δεν με βλέπω καθόλου καλά τελευταία: είναι βλέπεις η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που συμφωνώ με τον συναγωνιστή FightBack...
:)


YΓ.
Right now I want to navigate away from this page

ΥΓ 2.
Renton, πρέπει να αλλάξουμε template και να συγυρίσουμε λίγο εδώ μέσα, ξέρεις. Δεν είναι δυνατόν να τρομάζουμε τον κόσμο με αλυσίδες, βούρδουλες και μαστίγια.
Η κριτική μας επιτροπή αρκεί από μόνη της για να καταλάβει ο πάσα ένας περαστικός, ότι στο εν λόγω ιστολόγιο δεν αστειευόμαστε.
Τα λέμε και τα κάνουμε όλα απαρεγκλίτως, χωρίς φόβο και υστεροβουλίες, χωρίς εξαρτήσεις και συμφέροντα. Χωρίς καν να πεταρίζει το μάτι, λέμε.

Θα εισηγηθώ τις προτάσεις μου μόλις βρω καινούριο κομπιούτορα.

Κολοκύθι είπε...

Aκόμα δεν έγινε συντονίστρια και αμέσως να κάνει παρατηρήσεις.Πολύ εκνευριστική αυτή η κοπέλα. :-P

Mantalena Parianos είπε...

Κολοκυθούμπα,
αυτά που ήξερες θα αλλάξουν. Δεν θα ανεχθώ σχόλια σαν και αυτό που μόλις εναπόθεσες, χωρίς επιχειρηματολογία.

Φρονώ απλώς ότι ορισμένες αλλαγές προς το φρεσκότερον λέι άουτ, λέι απ και λέι ντάουν, είναι απαραίτητες για την ανανέωση, υπέρβαση (τι θυμήθηκα τώρα) και γεκινότερο υπαρξιακό σέρβις του blog.
Μέχρι και ένα μικρό λαχανόκηπο θα σου βάλω σε μια γωνίτσα να έρχεσαι να σε ποτίζουμε.

:]

numb είπε...

Προς Renton:
"Η άλλη ζωή" είναι super. Έχω ενθουσιαστεί
:)

Fight Back είπε...

χαχα τελεια αναβαθμιστηκα.
:)

angeliki marinou είπε...

Χαχαχα, κάποιος υπεράνω υποψίας έχει πολύ χιούμορ!

Mantalena Parianos είπε...

Νumb >>
""Η άλλη ζωή" είναι super"

Εγώ σήμερα το προμηθεύτηκα - την ώρα που τα Εξάθλια φλέγονταν, μπήκα και ζήτησα μια "Άλλη Ζωή".

Renton , θα μου το υπογράψεις φαντάζομαι, ε;

:]


FIGHT BACK >>
"χε χε αναβαθμίστηκα"

Ε, πάλεψες σκληρά γι΄αυτό!